Ruimte voor onze sponsors
Sponsorplan PDF Afdrukken E-mail

Houts Welvaren is een vereniging die niet steunt op subsidies of giften van overheden. Wij redden ons daar uitstekend mee, echter een steuntje in de rug kunnen we van tijd tot tijd wel gebruiken. Daarvoor hebben wij een sponsorplan uitgedacht.

Ons sponsorplan heeft de volgende mogelijkheden:

Schietbaansponsoring
Uw logo op onze bar-bestellijstjes
Uw logo op ons briefpapier
Shirtreclame
Sponsering van Trofee of Wedstrijd

Houts Welvaren biedt u de gelegenheid om de vereniging te sponsoren. Door middel van een chique bordje van 20 x 5 cm prijken de namen van de zeer gewaardeerde sponsors op een prominente plaats in d'n Doel.

Sponsors van Houts Welvaren

De contributie hiervoor bedraagt slechts 50 euro per jaar. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om een extra sponsorbijdrage te doen. Met de vele wedstrijden en handboogpromotie-evenementen die Houts Welvaren per jaar organiseert, wordt uw naam bij zeer veel mensen onder de aandacht gebracht.

Schietbaansponsoring

Voor 100 euro per jaar kunt u een naamsvermelding krijgen op een van de nummerplaatjes boven de schietbanen. Deze nummerplaatjes zijn 20x40cm groot. Ook is hier de mogelijkheid om uw logo op te plaatsen. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om meerdere banen te sponsoren à 100 euro per baan per jaar.

Baansponsoring

Uw logo op onze bar-bestellijstjes

Houts Welvaren heeft ter gelegenheid van haar 125 jarig jubileum nieuwe bar-bestellijstjes laten ontwerpen. Deze lijstjes liggen bij ieder evenement of wedstrijd op de tafels en worden door zeer veel mensen gezien en gebruikt om hun bestelling bij de bar te doen.
De Hoofdsponsors worden, met hun goedvinden, vermeld op dit lijstje.

Uw logo op ons briefpapier

Houts welvaren heeft ter gelegenheid van haar 125 jarig jubileum speciaal briefpapier laten ontwerpen. Daarop worden, met hun goedvinden, de hoofdsponsors vermeld.
Jaarlijks worden er vele brieven verstuurd naar diverse, bij de handboogsport betrokken verenigingen en personen. Tevens wordt het briefpapier gebruikt als uitnodiging voor de vele wedstrijden. Uw naam komt dus onder de aandacht van veel mensen.

Shirtreclame

Het is mogelijk om het uniform van Houts Welvaren te sponsoren door middel van shirtreclame. Over het formaat en plaats van de reclame, kleur van de shirts en eventuele aanvullende kledingstukken zoals bijvoorbeeld sweatshirts, (sport)broeken of bodywarmers kunnen vanzelfsprekend nadere afspraken met u worden gemaakt. De unifromen worden gedragen tijdens wedstrijden en door de instructeurs op handboogpromotie-evenementen.

Sponsering van Trofee of Wedstrijd

Houts Welvaren biedt u de gelegenheid om uw naam aan een toernooi en/of trofee te geven. voor een overeengekomen bedrag wordt uw naam verbonden aan een specifiek toernooi of trofee. Uw naam wordt bij de vele honderden gastschutters en publiek uit de regio (en soms ook nationaal en internationaal) onder de aandacht gebracht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Willie van de Rijt via de contact-knop hierboven.